Loader
Κουτσουρελιά - Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας
2021
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2021,bridge-core-2.8.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-overridden-elementors-fonts,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.6,qode-theme-bridge,e-lazyload,elementor-default,elementor-kit-578
 

Κουτσουρελιά

Τα δείγματα Κουτσουρελιάς που αναλύθηκαν προέρχονται από τις περιοχές της Αχαΐας και Κορινθίας. Η ποικιλία Κουτσουρελιά συναντάται κυρίως στις περιοχές της Βόρειας Πελοποννήσου.