Loader
Αθηνολιά - Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας
2014
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2014,bridge-core-2.8.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-overridden-elementors-fonts,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.6,qode-theme-bridge,e-lazyload,elementor-default,elementor-kit-578
 

Αθηνολιά

Τα δείγματα Αθηνολιάς που αναλύθηκαν προέρχονται από τις περιοχές της Λακωνίας και των Χανίων. Η ποικιλία Αθηνολιά συναντάται κυρίως στις περιοχές της Πελοποννήσου ενώ στην Κρήτη την συναντάμε και ως Τσουνάτη.